Szilvásy Tamás

Szilvásy Tamás

Személyi edző, sportoktató, rehabilitáció

  • Telefon :
    +36203278145
  • Email :

BEMUTATKOZÁS

Sziasztok

Szilvásy Tamás vagyok. Gyermekkorom óta fontos szerepet játszott az életemben a sport. Úsztam, kosárlabdáztam, fociztam, majd megismerkedtem a brazil küzdősporttal, a capoeirával, amit 11 éve űzök.

Az edzői munkámban a leginkább azt szeretem, hogy segíteni tudok az emberek mindennapi életét jobbá, könnyebbé tenni!
Ha Te is erezted már, hogy a busz után futva, ha egyáltalán elérted, rögtön le kellett ülnöd vagy ha minden sarkon meg kellett állnod, miközben a szatyrokat cipelted haza a bevásárlásból, esetleg ha azonnal a közeli hoteleket böngészed, mert otthon nem működik a lift 🙂 , akkor keress meg és segítek, hogy ezek ne okozzanak problémát!

Az edzéseim során a klasszikus edzőtermi edzést vegyítem a funkcionális edzéssel, így tónusosabbá válnak az izmok, jobb állóképességre tehetsz szert és nem mellékesen jobban fogsz kinézni, jobban érzed Magad a bőrödben!

Azt gondolom, hogy annak, aki a fitness szakmában dolgozik, folyamatosan képeznie kell magát, így tud a vendégeinek teljesen személyre szabott edzésprogramot kialakítani!

Amiben segíteni tudok Neked:
– személyi edzés
– funkcionális edzés (trx, kettlebell, bosu, smr henger, stb)
– gerinctréning
– sportsérülések utáni rehabilitáció

Szilvásy Tamás szolgáltatásai

Sportrehabilitáció

Életmód okozta gerincpanaszok enyhítésén, helyreállításán tudunk együtt dolgozni, ilyen a hátfájás, derékfájdalom, nyakfájdalom, ha túlságosan feszesnek és merevnek érzed a hátadat, ha nem tudsz sokáig állni, mert megfájdul a hátad.
BŐVEBBEN