Fitness

Segítünk, hogy megvalósítsd álmaid és elérd céljaid! Életünk a mozgás! töltődj fel, kapcsolódj ki sportközpontunkban!

Erősítő géppark, funkcionális állvány, szabad súlyok, kardió gépek széles választéka 550 négyzetméteren, kulturált környezetben Life Fitness, Hoist és Panatta gépekkel várjuk a fitness rajongókat, fogyni, izmosodni vágyókat és mindazokat, akik törődnek egészségük megőrzésével, testük karbantartásával.
Klubunk barátságos légköréről, tágas, világos kialakításáról neves belsőépítészek és lakberendezők gondoskodtak. Erősítő gépparkkal, és a szabad súlyok széles választékával nyújtunk lehetőséget a különböző izomcsoportok átdolgozására. Pulzusmérővel (és LCD TV-vel) ellátott kardió gépeinken lehetőség nyílik a különböző fittségi, zsírégető, állóképességi, állapotfelmérő, stb. tesztek elvégzésére saját edzettségüknek, koruknak, egészségi állapotuknak megfelelő módszerekkel.

Motivációra és egyéni edzéstervre van szükséged? Nem tudod hogyan kezdj bele az edzésbe? Szívesen kérnéd egy szakképzett edző segítségét? Szükséged lenne valakire, aki motivál, lelkesít?Akkor válaszd a személyi edzést, ahol felkészült edzők segítenek abban, hogy a lehető leghamarabb és leghatékonyabban elérhesd célodat.