Megújult a Príma Wellness – itt a PRIMEFIT!

Új design és számos új gép fogadja a sportolókat a Príma Wellnessben. Mindez egy átfogó megújulás része, amelyről Kovács-Budai Beatrix, a sportközpont igazgatója beszélt.

Név- és arculatváltás folyik a Príma Wellness-nél – hogyan foglalható össze a változás lényege?

A Príma Wellness mindig is folyamatosan fejlődött, és ehhez elsősorban a vendégeink visszajelzései mutatták meg az irányt. A sportolni vágyók igényei szerint alakítottuk ki a Príma Wellnessre jellemző barátságos légkört, a professzionális gépparkot és szolgáltatásokat, és mindenekelőtt azt a szemléletet, hogy többek legyünk, mint egy egyszerű edzőterem. Már évek óta arra törekszünk, hogy egy olyan sportközpont legyünk, amely mindent megad ahhoz, hogy valaki az életvitele fontos részéve tegye a fitness-t, az egészséges és aktív életmódot.

Hogyan ítéled meg – sikerült mindezt megvalósítani?

Egyértelműen igen, és ez nemcsak az én és a kollégáim véleménye, hanem a vendégeink visszajelzései alapján is állíthatom. Igen jó közösség jött létre itt, az újhegyi teremben. Különösen jó a kapcsolat az edzők és a vendégek között, és a vendégek is bátorítják, motiválják egymást. A közösségi oldalainkon is átjön az a pozitív hangulat, amely az aktív, és egymás eredményeit is elismerő emberek közösségét jellemzi.

Hogyan testesül meg ez a most zajló változásokban?

Az eddigi sikereink nem kényelmesítenek el minket, hanem éppen ellenkezőleg: tudjuk, hogy magasabbra került a léc, mert a vendégeink igényei is nőttek, és ezután is nőni fognak. A név- és arculatváltással meg kívánjuk erősíteni az elkötelezettségünket, hogy egy olyan sportközpont – illetve most már egy több sportközpontból álló brand – legyünk, amely mindent biztosít ahhoz, hogy valaki a fitness-életmódot kövesse. Egyre modernebbeknek, egyre profibbaknak kell lennünk, de megtartva azt a barátságos légkört, amely mindenki számára vonzó és motiváló. Az új nevünk: PRIMEFIT, a logónk a modernitást és a dinamizmust fejezi ki, a szlogenünk pedig – Your fitness lifestyle – azt az ígéretet hordozza, hogy általunk, a segítségünkkel bárki áttérhet az egészséges, aktív életmódra, és ehhez a legprofibb eszközöket és környezetet kapja meg.

Több sportközpontot említettél…

Igen – augusztus 26-án nyílt a második termünk Újpalotán, a Zsókavár utcában. Az itteni közönség ugyanazt a hozzáállást és színvonalat kapja meg, mint amelyet az újhegyi vendégeink megszokhattak. Ez a terem már PRIMEFIT néven nyílt, és máris roppant népszerű a környéken lakók körében. De meg is dolgoztunk azért, hogy szívesen jöjjenek hozzánk, és sokat tanultunk az újhegyi vendégeink visszajelzéseiből, olykor kritikáiból – ezért különösen hálásak vagyunk nekik, mert ezek nélkül nem alakulhatott volna ki a PRIMEFIT karaktere és az az értékrendszer, ami megkülönböztet minket a fitness világában.

  • MEGOSZTÁS:

Comments (3)

  • admin 2018.12.11.

    Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus!

  • admin 2018.12.11.

    Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

  • admin 2018.12.11.

    Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Aenean imperdiet nam eget dui. Etiam rhoncus!

Hozzászólás írása