Megnyitottunk

Kedves Vendégeink!

Kérjük az alábbi részleteket a nyitással kapcsolatban figyelmesen olvassátok el!  

A 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében Sportközpontunk megnyitja kapuit a 4 millió beoltottat követően. 

Sportközpontunk látogatásának feltételei:
1. Sportközpontunkat  VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL vagy érvényes versenyengedéllyel és sportorvosi igazolással rendelkező személyek látogathatják!
Antigén tesztet, papír alapú orvosi igazolást, negatív tesztet, stb.. nem áll módunkba elfogadni!
Minden belépéskor a védettségi igazolványt és a személyazonosító igazolványt kérjük felmutatni recepciós kollégánknak!
2.  Sportközpontunk versenyszerűen sportoló személy (a továbbiakban: versenyző) és az őt felkészítő sportszakember számára is látogatható. Sportközpontunkba történő beléptetést megelőzően a versenyző a versenyszerű sportoló minőségét, valamint az őt felkészítő sportszakember minőségét igazolnia szükséges. A versenyzőnek érvényes versenyengedéllyel és sportorvosi igazolással szükséges rendelkeznie!
3. Wellness, szauna, szolárium és masszázs szolgáltatásainkat elindítjuk, az 1-es és 2-es pontban feltüntetett szabályok szerint.
4. Squash pályáink foglalhatóak az 1-es és 2-es pontban feltüntetett szabályok szerint.
5. Csoportos óráink indulásával kapcsolatban hamarosan tájékoztatunk Titeket!
6. A befagyasztott bérleteket csak azoknak a Vendégeknek indítjuk el akik védettségi igazolvánnyal vagy érvényes versenyengedéllyel és sportorvosi igazolással rendelkeznek, ezért kérjük türelmeteket a recepciós pultnál, mert az újraindítás időt vesz igénybe! Kérjük azon Vendégeinket akiknek  a védettségi igazolványa tartalmaz lejárati határidőt, hogy nagyon figyeljenek arra a bérlet vásárlásnál. Nem tudunk bérletet hosszabbítani ha a védettségi igazolvány lejár! Bérlet vásárlás előtt mindenképp ellenőrizzétek a védettségi igazolvány lejárati idejét!
7. Maszk használata a recepciós pultig kötelező, belépés után már nem szükséges viselni.
8. A lobby részen szeretettel várjuk Vendégeinket, ahol lehetőség van a büfében vásárolt étel és ital elfogyasztására. A lobby részen a maszk használata kötelező, azonban az asztaloknál helyet foglava a maszkot le lehet venni.
9. Nyitvatartásunk a régi nyitva tartás szerint alakul:
H-P: 6:00-21:30
Sz-V: 8:00-19:30

10. Árlistánk a régi árak szerint érvényes:

Árlista

A részleteket tartalmazó kormányrendelet az alábbi linken érhető el:
https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/0012eabbdd41b625420afff9c09cd0672e477457/megtekintes

https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/099cb66cf83bdae8f0484568e664ce56f9f18d23/megtekintes

A 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet. 12. §-a a következő (3a) bekezdéssel egészül ki:
„(3a) Az (1) bekezdés szerinti helyszíneket – az edző- és fitneszterem, az uszoda és a jégpálya kivételével – a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja.”
(3) A 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet.  12. § (4) bekezdése helyébe (mely lehetővé tette a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportolók számára edzésen vagy sportrendezvényen való részvételt) a következő rendelkezés lép:
„(4) A jégpályák, az uszodák, az edző- és fitnesztermek és a sportlétesítmények
a) a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló tizennyolcadik életévét be nem töltött személy és az őt felkészítő sportszakember számára edzésen vagy sportrendezvényen való részvétel céljából, valamint
b) a koronavírus ellen védett személy számára látogathatóak.
(4) Az R1. 12. §-a a következő (4a)–(4g) bekezdéssel egészül ki:
„(4a) A (4) bekezdés szerinti helyszínre történő beléptetést megelőzően a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorát és versenyszerű sportoló minőségét, valamint az őt felkészítő sportszakember e minőségét igazolja.
(4b) A (4) bekezdés szerinti helyszín üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja annak, a sportról szóló törvény szerint tizennyolcadik életévét be nem töltött versenyszerűen sportolónak, valamint őt felkészítő sportszakembernek a beléptetését megtagadja, valamint a látogatás megkezdését megakadályozza, aki a (4a) bekezdésben foglaltakat nem igazolja. (4c) A (3a) és a (4) bekezdés szerinti helyszín üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja – a (4a) bekezdés szerinti kivétellel – annak a beléptetését megtagadja, valamint a látogatás megkezdését megakadályozza, aki a) a koronavírus elleni védettségét vagy b) az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem igazolja.
(4d) A (3a) és a (4) bekezdés szerinti helyszínen foglalkoztatott személy számára a maszkhasználat szabályait a (3a) és a (4) bekezdés szerinti helyszín vezetője határozza meg, azzal, hogy a) a (3a) és a (4) bekezdés szerinti helyszínen foglalkoztatott személy, ha a koronavírus elleni védettséget e  rendeletben meghatározott módon a (3a) és a (4) bekezdés szerinti helyszín vezetője felé nem igazolja, köteles a (3a) és a (4) bekezdés szerinti helyszín látogatók által látogatható területein és helyszínein az 1. § (1) bekezdésében meghatározott módon maszkot viselni, b) a maszkhasználatot nem tilthatja meg.
(4e) Az (1) bekezdés szerinti helyszíneken – az edző- és fitneszterem, az uszoda és a jégpálya kivételével – a  koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni. Az edző- és fitneszteremben, az uszodában, a jégpályán, valamint a sportlétesítményben a koronavírus ellen védett személy, valamint a sportról szóló törvény szerint tizennyolcadik életévét be nem töltött versenyszerűen sportoló, valamint őt felkészítő sportszakember nem köteles maszkot viselni.
(4f) A (3a) bekezdés szerinti helyszínen este 11 óra és reggel 5 óra között – az ott foglalkoztatottak kivételével – tilos tartózkodni.
(4g) A (4) bekezdés szerinti helyszínen este 11 óra és reggel 5 óra között kizárólag az ott foglalkoztatott, továbbá – edzésen vagy sportrendezvényen való részvétel céljából – a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló a) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy, és az őt felkészítő sportszakember, valamint b) koronavírus ellen védett személy és az őt felkészítő sportszakember tartózkodhat.

  • MEGOSZTÁS: