Dósa Gergely

Dósa Gergely

Személyi edző

  • Telefon :
  • Email :
    gery.dosa@gmail.com

BEMUTATKOZÁS

Kedves Leendő Vendégem!

Kezdhetném azzal, hogy gyerekkorom óta rengetek sportot kipróbáltam és a többi szokásos edzői bemutatkozó szöveg … ezt most ugorjuk át!

Rendelkezem nemzetközileg elismert szakmai végzettséggel Fittness Instruktor(IWI) és Személyi Edző(IWI) papírokkal is! Az edzőterem ammónia dús szaga mikor megcsapott annyira a rabja lettem, hogy egy mérnöki pályát hagytam ott ennek érdekében! Ezért minden edzés nálam pontosan megtervezett és egyedi, így segítek Neked a kitűzött célod elérésében, legyen az akár egy csajos forma a nyárra vagy akár teljes életmódváltás!

Első alkalmas személyes konzultáció után minden edzéseden melletted vagyok aminek időtartalma minimum 60perc! Nem kell megrémülni az edzőterem világától, nem olyan félelmetes! Ha elhatároztad, hogy elkezded ne halogasd a jövő hétre vagy a következő hétfőre! Keress bizalommal telefonon vagy email-ben és segítek nem csak a személyi edzésben hanem az egészséges táplálkozási ajánlásban is ,ami a diéta legfőbb része!

Várom, hogy segíthessek!

Dósa Gergely

Elérhetőségem:

facebook: Gery Dósa

email: gery.dosa@gmail.com

Dósa Gergely szolgáltatásai

Személyi edzés

Motivációra és egyéni edzéstervre van szükséged? Nem tudod hogyan kezdj bele az edzésbe? Szívesen kérnéd egy szakképzett edző segítségét? Szükséged lenne valakire, aki motivál, lelkesít?Akkor válaszd a személyi edzést, ahol felkészült edzők segítenek abban, hogy a lehető leghamarabb és leghatékonyabban elérhesd célodat.
BŐVEBBEN