Jámbor Beáta

Jámbor Beáta

Teremkerékpár oktató

  • Telefon :
  • Email :

BEMUTATKOZÁS

Gyerek korom óta sportolok. Kislányként balettoztam, úsztam, majd 14 évesen kyokushin karatézni kezdtem. Az évek során számos érem mellett EB III. helyezést szereztem. Később, miután vállsérülés miatt a versenyzést feladni kényszerültem, karate sportedzőként, 6-14 éves korosztályt oktattam 8 éven keresztül.

Ezután fitnesz termi edzésekre kezdtem járni, ahol hamar egymásra találtunk, a teremkerékpározás és én. Olyannyira, hogy ma már oktatóként taposom a pedálokat. Szeretem a jó hangulatú, de kemény edzéseket, a húzós hegyeket. Szeretem a testi-lelki feltöltődést amit napról napra átélhetek, együtt átélhetünk egy-egy óra alkalmával.

Végzettségek:

Karate sportedző (BSZSZ – 2008)

Spinning® Instruktor (Mad Dogg Athletics Inc. – 2014)

Funkcionális tréner (IWI – 2016)

Jámbor Beáta szolgáltatásai

Spinning

Izzadj, tekerj, élvezd a lendületet! A Spinning program egy szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning, melynek megalkotója Johnny G világhírű amerikai kerékpárversenyző. Ez a mozgásforma kortól és nemtől függetlenül mindazok számára ajánlott, akik szeretik a lendületes edzéseket, és a kerékpározás nyújtotta élményeket.
BŐVEBBEN