Tóth Ivett

Tóth Ivett

Személyi edző, Aerobik oktató

  • Telefon :
    +3670 378 9132
  • Email :
    tothivett29@gmail.com

BEMUTATKOZÁS

A sport szeretetét már gyerekkorom óta fontosnak érzem. Évekig versenyszerűen atlétizáltam a Budapesti Spartacus SC. tagjaként.

Végzettség
-1998 Magyar Testnevelési Főiskola(Aerobic edző szak)
-2001 Fitness Company(Aerobic Instructor Diploma)
-2003 Core Board Trainer
-2005 X-co Trainer
-2007 Hot Iron Instructor
-2009 Hot Iron Cross
-2012 F.I.T.
-2016 Fitness Instructor (IWI)
-2017 Personal Trainer (IWI)

Célom: Szakszerű útmutatásokkal, személyre szabott edzéstervvel, hasznos tanácsokkal, speciális étrenddel és erős motivációval támogassam vendégeimet.

Tóth Ivett szolgáltatásai

Személyi edzés

Motivációra és egyéni edzéstervre van szükséged? Nem tudod hogyan kezdj bele az edzésbe? Szívesen kérnéd egy szakképzett edző segítségét? Szükséged lenne valakire, aki motivál, lelkesít?Akkor válaszd a személyi edzést, ahol felkészült edzők segítenek abban, hogy a lehető leghamarabb és leghatékonyabban elérhesd célodat.
BŐVEBBEN

Hot Iron

Németországból elindult, tudományosan megalapozott, zenés, csoportos súlyzó rudas edzésprogram, amely a testzsír százalék csökkenését egy intenzív állóképességi munkával éri el. A 45 perces edzést követő 23 órában a test minden izma a regenerációs munka hatására kalóriát éget, azaz a zsírraktárak folyamatos égetés alatt állnak, így az izomzat nemcsak feszesé válik, hanem minden eltűnik körülötte, ami […]
BŐVEBBEN

Zsírégető

Olyan közepes intenzitású aerob tréning, amelynek lényege az alap lépésekből álló folyamatos mozgás, saját testsúllyal végzett gyakorlatokkal színesítve. Célja a test százalékos zsírtartalmának csökkentése. Kezdőknek és fogyni vágyóknak is ajánlott!
BŐVEBBEN

Alakformáló

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sit amet varius lacus.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sit amet varius lacus.
BŐVEBBEN